Actualitat

Mamen Peris situa a l’empresària Estefanía San Agustín com a número dos de la seua llista a les Corts

by Ciudadanos Comunitat Valenciana — 21 abril 2023 @ 14:07
Comparte
  • CEO d’una empresa dedicada a la millora de la llar i mare de tres filles, és “exemple de conciliació, esforç i responsabilitat”

L’empresària Estefanía San Agustín serà la número dos en la candidatura de Ciutadans (CS) a les Corts per la província de València.

Així ho ha donat a conéixer la candidata a la presidència de la Generalitat Valenciana de CS, Mamen Peris, qui ha explicat que San Agustín és un “exemple de lluita per la conciliació, treball, esforç i responsabilitat”, per la qual cosa ha “agraït el compromís de fer aquest pas al capdavant per a integrar-se en la llista de Ciutadans des de la societat civil amb l’objectiu d’acostar a la societat la tan noble tasca que és la política”.

Mare de tres filles i CEO d’una prestigiosa empresa dedicada a la millora de la llar, la nova candidata de CS és una “ferma defensora d’un model d’economia social que faça compatible la creació de riquesa amb el manteniment de l’estat de benestar.”

El seu esperit emprenedor i voluntat de millora constant li van fer dedicar-se al món empresarial valencià, on s’ha fet a si mateixa i s’identifica amb els valors de “resiliència, determinació, afany de superació i capacitat d’adaptació”.

“Sempre he volgut ajudar a la gent, necessite reptes diaris i m’apassionen les persones”, ha declarat Estefanía San Agustín, qui ha assegurat que “el compromís individual junt amb un esforç col·lectiu és el que fa que un equip, una empresa o una societat funcionen”.

Volver a ACTUALIDAD