Actualitat

Cs demana la compareixença de Climent davant les restriccions imposades en el Pla Estalvi Energètic

by cscvalenciana — 3 agost 2022 @ 13:55
Comparte

Gracia: “Les conseqüències de la deixadesa i de la falta de planificació dels governs de Puig i de Sánchez l’estem patint els valencians en forma d’inflació i de pujada de preus”

Ciutadans en Les Corts Valencianes ha demanat la compareixença davant la Comissió d’Indústria, Comerç, Turisme i Noves tecnologies, del conseller d’Economia, Rafael Climent, per a donar compte de les diferents accions posades en marxa des de la Conselleria davant les restriccions imposades als comerços pel Govern central amb el nou Pla Estalvi Energètic, i perquè explique les mesures que des del Consell es posaran en marxa per a ajudar a les empreses, els comerços i diferents sectors productius de la Comunitat Valenciana.

“Les conseqüències de la deixadesa i la falta de planificació dels governs de Puig i de Sánchez l’estem vivint tots els valencians en forma d’inflació i de pujada dels preus”, així s’ha pronunciat el portaveu d’Indústria i Comerç de Cs en Les Corts, Carlos Gracia, qui ha manifestat que “tant a nivell nacional com autonòmic estem en mans de governs peresosos, allunyats de la realitat, i incapaces d’impulsar mesures que facen que no es depenga tant de combustibles fòssils”. En aquest sentit Gracia ha denunciat “la insostenible situació que viu el sector ceràmic de la Comunitat, que segueix sense rebre les ajudes gasointensives que van ser aprovades el mes de març passat per a fer front als preus energètics”.

A més, el portaveu d’Indústria ha criticat “el tracte del Govern cap al xicotet comerç” que “veu com les noves mesures requeriran més inversions, i es tracta d’un sector que encara no s’ha recuperat de la crisi econòmica provocada per la pandèmia”. En aquesta línia, Gracia ha exigit “mesures urgents, directes i eficaces per a no deixar a ningú arrere” perquè “sembla que el Govern Valencià està de vacances”. “Considerem que el conseller ha de donar comptes en Les Corts sobre quines ajudes es posarà en marxa des del seu departament per als nostres comerços, a les nostres empreses i als nostres autònoms que, una vegada més, estan assumint costos inassumibles que els deixen uns beneficis ridículs”, ha subratllat Gracia.

Volver a ACTUALIDAD