Actualitat

Ciutadans exigeix a Puig que destituïsca a Barceló i a tota la seua cúpula en Sanitat per deixar desprotegits als sanitaris

by cscvalenciana — 12 gener 2022 @ 13:41
Comparte
  • Llopis advoca per arribar a un acord amb els sanitaris per a compensar la falta de material de protecció durant la primera ona de la pandemia

El portaveu de Sanitat de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Fernando Llopis, ha exigit al president de la Generalitat, Ximo Puig, que destituïsca la consellera de Sanitat, Ana Barceló, i a tota la seua cúpula en la Conselleria per deixar desprotegits a milers de sanitaris durant la primera ona de la pandèmia. Després que la Justícia haja condemnat a la Conselleria a indemnitzar als professionals que es van enfrontar al virus sense els materials de protecció necessaris, Llopis ha reclamat mesures per a garantir que els reptes que s’aveïnen siguen gestionats per un equip professional.

La gestió sanitària és un desastre. El Jutjat ha posat negre sobre blanc en el que era evident: la desprotecció del personal sanitari durant els primers mesos de la pandèmia, que va posar en risc fins i tot la seua vida”, ha subratllat el diputat del grup liberal, al mateix temps que ha lamentat que durant aqueixa etapa “van haver d’aguantar que la consellera els diguera que es contagiaven per anar-se de festa”.

Llopis ha apostat per arribar a un acord amb els col·lectius dels treballadors dels centres sanitaris per a compensar-los aquest risc i ha denunciat que “el sistema sanitari valencià s’ha degradat notablement amb l’arribada del tripartit d’esquerres pel fet que han anat col·locant en els càrrecs de responsabilitat a persones valorant més la seua lleialtat al partit que la seua capacitat de gestió”.

Volver a ACTUALIDAD