Actualitat

Giraldo: “La llei d’Acompanyament és un artifici que recolza uns Pressupostos irreals”

by cscvalenciana — 22 novembre 2021 @ 13:31
Comparte
  • La diputada de Ciutadans denúncia que “no recull mesures reals per a impulsar l’economia ni per a crear ocupació”

“La llei d’Acompanyament és un artifici que recolza un projecte de Pressupostos que no ens creiem, perquè són irreals amb ingressos ficticis que ni vostés mateixos es creuen”. Així s’ha pronunciat la diputada de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes Yaneth Giraldo durant el debat parlamentari de l’esmena a la totalitat que Cs ha presentat a la Llei d’Acompanyament.

La diputada ha explicat que “en aquesta llei no es recullen mesures reals ni per a impulsar la recuperació econòmica, ni per a dinamitzar el mercat laboral, ni per a generar activitat” i ha lamentat que “aquest patracol de llei és el calaix desastre per a usurpar a l’oposició d’un debat en condicions, ja que eviten per tots els mitjans el mecanisme legislatiu ordinari establit per a la reforma de qualsevol llei”.

En aquest sentit, Giraldo ha assegurat que “aquest projecte no atén les necessitats fiscals dels ciutadans, ni és realista amb la conjuntura econòmica actual, amb una inflació interanual del 5,5 per cent”. “No s’aborden mesures concretes per a minorar la càrrega de les famílies i autònoms, ni per a propiciar el projecte vital dels joves, facilitant-los un treball i un habitatge digne”, ha afegit.

A més, ha insistit en les esmenes parcials del grup liberal, que exigeixen rebaixar la càrrega fiscal a tots els valencians que guanyen per davall de 50.000 euros a l’any, i ha criticat que el tripartit haja introduït “noves maneres de posar bastons a les rodes al sector turístic”, amb la proposta de crear una taxa turística, que Cs rebutja.

Volver a ACTUALIDAD