Actualitat

Cs critica que el Botànic rebutge crear una norma per a donar més seguretat a les universitats en els exàmens en línea

by cscvalenciana — 11 juny 2021 @ 13:31
Comparte

Fernando Llopis lamenta la “falta d’una normativa després d’un any de pandèmia” i recorda que pot suposar la impugnació de les proves

Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes ha criticat que els grups del Botànic hagen rebutjat una iniciativa de la formació taronja per a establir una norma que donara més seguretat a les universitats valencianes en la realització dels exàmens en línia. La iniciativa del partit liberal, segons ha explicat el diputat de Cs Fernando Llopis, apostava per crear i aplicar un marc comú a tots els centres universitaris en la realització de proves i exàmens oficials de manera telemàtica.

Sobre aquest tema, Llopis ha assenyalat que “alguns centres, davant la passivitat de la Conselleria d’Universitats, han elaborat una normativa pròpia, però això no atorga una completa seguretat ni soluciona el problema de manera definitiva”. “Fa mesos que els rectors ja van elevar les queixes corresponents perquè la realització de proves telemàtiques sense una norma es fa complexa per a un professorat que queda exposat a possibles problemes legals relacionats amb la protecció de dades”, ha subratllat.

Volver a ACTUALIDAD