Actualitat

Ruth Merino visita Paterna per a mostrar el seu suport i reconeixement a la Cordà

by cscvalenciana — 30 abril 2021 @ 18:14
Comparte
  • La portaveu de Cs en Les Corts, juntament amb la també diputada Patricia García, s’ha reunit amb els regidors de la formació taronja i el Coeter Major

La síndica de Ciutadans (Cs) Ruth Merino ha visitat aquest matí Paterna “per a mostrar el seu suport i reconeixement a la Cordà”, ha assegurat després de reunir-se amb els regidors de la formació taronja Jorge Ibáñez i Jorge Ochando, i amb el Coeter Major, Vicente Pla, i el seu ajudant Laureano Pascual. 

La portaveu de Cs, i la diputada Patricia García, han volgut fer el recorregut de la Cordà perquè “en uns dies eixirà endavant una declaració institucional en Les Corts per a declarar a Paterna Ciutat del Foc”, ha explicat Merino qui també ha declarat que “és un pas més per a engrandir aquesta festa d’Interés Turístic Nacional”. “La Cordà és patrimoni dels paterners i de tots els valencians, és una festa única, que cal preservar i impulsar”, ha assegurat.

Per part seua, el portaveu de Cs Paterna, Jorge Ibáñez, ha agraït a les diputades “el seu suport a la festa paternera per excel·lència”. “Des de Cs Paterna, sempre hem treballat pel reconeixement i la protecció de la Cordà, i el continuarem fent”, ha asseverat, al mateix temps que ha destacat que “la col·laboració entre les institucions, en aquest cas amb Les Corts, és fonamental per a continuar posant a la nostra festa on es mereix”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD