Actualitat

Ciutadans exigeix al Consell vacunar a tots els professors i demana la compareixença de Marzà perquè explique el pla de seguretat a les aules

by cscvalenciana — 10 gener 2021 @ 12:43
Comparte
  • Carlos Gracia considera que els docents “haurien de ser grup prioritari, tal com reclamen els sindicats” i sol·licita mesuradors CO2 en col·legis públics i concertats

Ciutadans en Les Corts valencianes ha exigit al Consell que vacune urgentment a tots els professors i personal treballador dels centres educatius valencians i ha sol·licitat la compareixença del conseller d’Educació, Vicent Marzà, “perquè explique les mesures que té previst posar en marxa per a garantir la seguretat en les aules davant l’evolució de la pandèmia”, segons ha avançat el diputat de Cs Carlos Gracia.

“Davant la situació alarmant pels contagis de Covid-19, que coincideixen amb el retorn a les aules després de les vacances nadalenques, diferents associacions educatives reclamen mesures per a reduir al màxim els possibles contagis en els col·legis i garantir la seguretat tant dels docents com del repte de treballadors, xiquets i famílies que passen pel centre”, ha subratllat Gracia.

El portaveu d’Educació de Cs ha insistit que “el professorat hauria de passar a ser considerat com a ‘grup prioritari’ en el pla de vacunació previst per la Conselleria d’Educació” i ha assegurat que “alguns sindicats també demanen ser inclosos en el programa”.

A més, el parlamentari ha sol·licitat “proves tant a docents com resta de personal de manera periòdica fins a final del curs acadèmic, així com la instal·lació de mesuradors de Co2 en tots els centres públics i concertats”.

Volver a ACTUALIDAD