Actualitat

Cs proposa la creació d’una Comissió Mixta per a traslladar al Govern un pla de reformes per a captar fons europeus

by cscvalenciana — 16 setembre 2020 @ 12:35
Comparte

Martínez creu “una gran oportunitat” poder finançar projectes i reformes que ajuden els valencians a superar la crisi

Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes ha proposat la creació d’una Comissió Mixta, composta per membres del Consell i dels diferents grups parlamentaris, per a traslladar el Govern central un pla de reformes i inversions per a captar fons europeus.

La Proposició No de Llei (PNL) registrada per la formació liberal reclama “l’anàlisi dels diferents plans de Reconstrucció aprovats per les Corts i per la Generalitat, així com l’extensa informació i documentació remesa pels sectors econòmics i socials de la Comunitat Valenciana” amb l’objectiu de col·laborar en l’elaboració del pla que el Govern ha de remetre a la Comissió Europea com a requisit per a accedir als fons europeus de recuperació i resiliència.

Així ho ha explicat el diputat José Antonio Martínez, “la pandèmia portarà una crisi econòmica, social i sanitària” i ha lamentat que “els sectors més afectats són clau per a la nostra economia”. “El passat 21 de juliol del 2020, en el si de les institucions europees, es va produir un acord històric que ens brinda una oportunitat per a per a poder finançar programes de reformes i inversions que ens ajuden recuperar-nos dels efectes devastadors d’aquesta crisi”, ha subratllat el diputat.

En aquest sentit, ha considerat que “s’obri una gran oportunitat perquè la Comunitat Valenciana puga traslladar les principals reivindicacions dels agents socials majoritaris”.

Volver a ACTUALIDAD