Actualitat

Ciutadans reclama la convocatòria urgent de totes les comissions per a iniciar ja l’activitat parlamentària

by cscvalenciana — 6 setembre 2020 @ 12:01
Comparte

El grup parlamentari considera imprescindible continuar treballant per a aportar solucions a l’actual crisi sanitària i augmentar la fiscalització al Consell

El grup parlamentari de Ciutadans ha reclamat la convocatòria urgent de totes les comissions de Les Corts amb l’objectiu d’iniciar ja l’activitat parlamentària. Aquesta acció de pressió consistirà en el fet que tots els portaveus de Ciutadans en les diferents comissions registraran un document sol·licitant la seua convocatòria urgent amb l’objectiu de poder debatre les propostes presentades i de fiscalitzar les accions del Consell.

El grup parlamentari considera “imprescindible” que l’activitat parlamentària s’inicie ja en un context d’augment del nombre de casos de coronavirus i d’inici del curs escolar amb “nombrosos dubtes per part de les famílies”. El síndic de la formació liberal, Toni Cantó, ha comentat que “s’inicia un període que estarà clarament marcat per una crisi sanitària, econòmica i social sense precedents que reclama un major esforç per part de tots”.

Cs, a més, sol·licitarà la compareixença dels consellers que encara no han donat explicacions, com és el cas del d’Educació, Vicent Marzà, “que ha de donar la cara davant el complicat inici escolar i respondre a totes les preguntes que tenen tant les famílies, com la comunitat educativa”.

Volver a ACTUALIDAD