Actualitat

Ciutadans demana la creació d’una delegació institucional per a exigir a Infraestructures la inversió promesa en rodalia

by cscvalenciana — 27 agost 2020 @ 11:53
Comparte

Mamen Peris exigeix “solucions reals” a les cancel·lacions, retards i infraestructures obsoletes en aquesta “xarxa clau”

Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes ha proposat la creació d’una delegació institucional composta per representants dels grups parlamentaris i del Consell per a mantindre trobades periòdiques amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a treballar de manera coordinada i fer un seguiment real de les inversions en les xarxa de rodalia de la Comunitat Valenciana.

Així ho ha explicat la portaveu d’Habitatge i Infraestructures del grup parlamentari de Cs, Mamen Peris, qui ha criticat les deficiències de la rodalia amb “nombroses cancel·lacions, retards i material obsolet”. En aquesta línia, ha enlletgit que “només s’ha complit amb una inversió del 10 per cent del promés” i ha exigit “solucions reals”.

“L’única cosa que reclamem és que complisquen amb les seues promeses, perquè el transport de rodalia és clau i no podem quedar-nos a la cua”, ha afegit Peris, al mateix temps que ha considerat “necessari equiparar la rodalia valenciana a les del conjunt del país, quant als paràmetres de puntualitat i compliment dels serveis”.

Volver a ACTUALIDAD