Actualitat

Cs presenta 21 esmenes per a millorar el pacte de la reconstrucció valenciana i demana no deixar a ningú arrere

by cscvalenciana — 24 juliol 2020 @ 13:57
Comparte
  • Fernando Llopis defensa “no pujar impostos, apostar per la col·laboració públic-privada i afrontar aquesta situació des del consens”

València, divendres 24 de juliol de 2020. Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes ha presentat 21 esmenes per a millorar el dictamen de la Comissió d’Estudi per a la reconstrucció sanitària, econòmica i social de la Comunitat Valenciana, que es debatran la setmana vinent en la Cambra. Sobre aquest tema, el portaveu de Cs en aquesta comissió, Fernando Llopis, ha demanat “no deixar a ningú arrere en les mesures que s’acorden” i ha assegurat que “la difícil situació a la qual s’enfronta la societat no pot assumir-se des de la divisió sinó des del consens”.

Per això, ha assegurat que “Ciutadans intentarà arribar a acords fins a l’últim moment amb la resta de grups parlamentaris” perquè “els valencians necessiten ajuda de les Administracions en aquest moment crucial i, després de tot el treball realitzat i l’enorme esforç de la societat civil, seria una pena no aconseguir-ho”.

“És imprescindible veure recollides mesures clau per a recuperar-nos de la crisi sobrevinguda i també per a estar previnguts davant una possible nova onada de coronavirus”, ha afegit el diputat, qui ha explicat que “fins al moment, Cs ja ha arribat a acords amb els grups per a incloure prop de cent propostes en el dictamen de la comissió”. “No obstant això, volem millorar-ho amb punts que incloguen l’augment d’ajudes als autònoms, la col·laboració públic-privada en la gestió sanitària seguint criteris objectius i d’eficiència, la millora de la situació laboral del personal sanitari i docent, i, sobretot, que garantisquen que no es pujaran ni a crear nous impostos als valencians, els qui ja s’enfronten a una situació especialment delicada”, ha subratllat.

A més, Llopis ha apostat per “donar continuïtat a la Comissió de Reconstrucció una vegada aquesta finalitze, de manera que es puga dur a terme un seguiment i avaluació de les mesures acordades i la seua posada en pràctica al llarg dels pròxims mesos”.

Volver a ACTUALIDAD