Actualitat

Ciutadans exigeix un pla de pagaments per a saldar el deute amb els centres de menors

by cscvalenciana — 8 agost 2019 @ 13:16
Comparte

 Tony Woodward demana que “el Consell pague les despeses financeres dels crèdits que demanen les entitats pels impagaments de l’Administració”

El diputat de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes Tony Woodward ha exigit un pla de pagaments per a saldar el deute que té el Consell amb els centres de menorsi ha reclamat que “siga el govern valencià qui pague les despeses financeres dels crèdits que han de demanar aquestes entitats pels impagaments de l’Administració”.

El diputat ha considerat “inadmissible” que aquestes entitats, que sumen impagaments per valor de 30 milions d’euros, hagen de pagar interessos per “la mala gestió del Consell” i ha afegit que Cs demanarà que “s’incloguen en els pròxims pressupostos les línies de crèdit suficients per a cobrir les necessitats i els pagaments a aquests centres de menors”.

Volver a ACTUALIDAD