Actualitat

Ruth Merino critica que el Consell dispare el dèficit públic amb la seua “mala gestió”

by cscvalenciana — 31 juliol 2019 @ 12:47
Comparte

La portaveu adjunta considera “inacceptable que puge la despesa en assessors i alts càrrecs mentre hi ha barracons o llistes d’espera sanitàries”

La portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianesRuth Merino ha criticat que “el Consell haja disparat el dèficit públic amb la seua mala gestió”. Després de publicar-se que el tripartit en cinc mesos jaha augmentat el dèficit fins als 670 milions d’euros,quan en el mateix període de l’any passat va ser de 163, Merino ha qualificat de “irresponsable la política de despesa i d’ingressos ficticis del tripartit”.

“Cal solucionar amb urgència el malfinançament autonòmicde la Comunitat Valenciana, però mentrestant,això no pot ser excusa perquè el Consell continue gastant més i gestionant pitjor”, ha afirmat la responsable d’Hisenda de Cs, al mateix temps que ha considerat “inacceptable que puge la despesa en assessors i alts càrrecs mentre continua havent-hi barracons, llistes d’espera sanitàries o falta de llits als hospitals”.

Volver a ACTUALIDAD