Actualitat

Cs insta a la Conselleria d’Educació a solucionar el problema amb la PAU després de les queixes dels alumnes

by cscvalenciana — 5 juny 2019 @ 13:14
Comparte

Ventura reitera la proposta de Cs per a “instaurar un model d’avaluació homogeni que corregisca les desigualtats entre autonomies”

Ciutadans (Cs) en la Comunitat Valenciana ha instat a la Conselleria d’Educació a “aportar una solució al problema entorn de la Prova d’Accés a la universitat (PAU) d’enguany, després de les queixes dels alumnes concretament per l’examen de matemàtiques”, ha assenyalat la diputada Merche Ventura. “El conseller en funcions, Vicent Marzà, no pot eludir la seua responsabilitat i mirar cap a un altre costat amb aquest assumpte”, ha manifestat.

A més, Ventura ha explicat que, “davant l’existència de proves i diferents en cada comunitat autònoma, Cs proposa un sistema d’avaluació de batxillerat per a accedir a la universitat que siga homogeni per a tot el país, que garantisca la igualtat tant en continguts com en criteris de correcció”. Per a la portaveu d’Educació de Cs, aquesta mesura “acabaria amb els problemes que a vegades es generen amb la PAU com els d’enguany en la Comunitat Valenciana”.

En aquest sentit, la diputada ha recordat que la Comunitat Valenciana, “és un dels territoris amb menys excel·lents en aquest tipus de proves, una dada molt dispar als resultats de l’alumnat valencià en l’informe TREPITJA i en el seu posterior rendiment acadèmic en la pròpia universitat”. “El Consell té preparada algun full de ruta per a afrontar aquests resultats?”, ha plantejat.

Volver a ACTUALIDAD