Actualitat

Córdoba: “Pedro Sánchez, a més de vindre al 9 d’Octubre, ha d’acordar-se de solucionar l’infrafinançament”

by cscvalenciana — 8 octubre 2018 @ 13:32
Comparte

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Juan Córdoba, ha afirmat que “el president del Govern central, Pedro Sánchez, a més de venir a València per a celebrar el 9 d’Octubre, ha d’acordar-se dels temes econòmics que afecten a la Comunitat Valenciana, com l’infrafinançament o el Corredor Mediterrani”.

En aquest sentit, ha considerat “fonamental” que tinga “voluntat política per a solucionar aquests temes que no han solucionat durant tants anys” i ha assenyalat que “Cs participara en tots els actes institucionals del 9 d’Octubre perquè és un dia de celebració”.

Durant la roda de premsa després de la junta de síndics, Córdoba ha anunciat que la iniciativa de Cs que es debatrà en el pròxim ple serà sobre “les irregularitats en la Fundació La Fe”. La proposta reclama “incorporar la publicitat i informació de la Fundació La Fe en el Portal de Transparència, publicar la Relació de Llocs de treball, revisar-la temporalitat i estabilitat del personal, establir criteris objectius de contractació complint amb els criteris de publicitat, igualtat, mèrit i capacitat, realitzar una auditoria externa sobre la comptabilitat i del personal, facilitar la supervisió directa per part de l’Advocacia de la Generalitat de totes les contractacions, regular tots els comptes depurar responsabilitats”.

Per a açò, Cs sol·licita “la destitució de l’actual vicepresidenta del Patronat de l’Institut de Recerca Sanitària La Fe i el nomenament d’un director amb criteris de publicitat, igualtat, mèrit i capacitat”.

Volver a ACTUALIDAD