Actualitat

Cs insta al Consell a ampliar el parc d’habitatges públics destinats a les víctimes de violència de gènere

by cscvalenciana — 1 octubre 2018 @ 12:40
Comparte

El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha instat al Consell a ampliar el parc d’habitatges públics destinats a les víctimes de violència de gènere a la Comunitat Valenciana. La diputada María José García ha demanat per açò que “s’incloga en els Pressupostos de la Generalitat de 2019 les dotacions necessàries per a garantir el dret a l’habitatge d’aquest col·lectiu”.

La parlamentària ha insistit que, a més “el Govern valencià ha d’invertir tots els recursos necessaris per a fer efectives les ajudes autonòmiques al lloguer i abonar-les especialment a aquelles persones que no han pogut accedir a un habitatge públic”. En la concessió d’aquestes ajudes, segons García, “urgeix prioritzar a les víctimes de violència de gènere”.

A través d’una moció subsegüent registrada en Les Corts, la diputada ha explicat que “aquestes llars han de comptar amb les condicions de l’entorn i habitabilitat que garantisquen la plena integració de les víctimes i els seus fills”. En paraules de la portaveu d’Habitatge de Cs, “pisos o cases amb mobiliari suficient, i situats en nuclis de població i entorns adequats, amb serveis bàsics com a centres sanitaris, educatius i transport públic”.

Volver a ACTUALIDAD