Actualitat

Cs critica l’opacitat del Botànic i PP per a constituir els membres de les comissions de recerca de Taula i Crespo Gomar

by cscvalenciana — 28 setembre 2018 @ 13:14
Comparte

El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha criticat l’opacitat amb la qual han actuat el PP i el Govern del Botànic en constituir els membres en les taules de treball de les comissions de recerca de Taula i Crespo Gomar. “És indignant que els propis partits que estan sent investigats en aquestes comissions vagen a formar part de la taula i, en el cas de la recerca del PSPV i Bloc, no s’entén que el partit que ha promogut aquesta comissió, Cs, s’haja quedat fora”, ha comentat la síndica de Cs, Mari Carmen Sánchez.

Segons la síndica, “l’egoisme i la falta de transparència del Botànic han fet que aquest tipus de recerques vagen a perdre tota la credibilitat de cara a la ciutadania”. Sánchez també ha explicat que “el PP tampoc ha volgut cedir a Cs la secretaria de la taula en la comissió sobre Crespo Gomar”,alguna cosa que per a la portaveu és “una mostra més del cinisme dels partits que en algun moment s’han vist esguitats per presumptes irregularitats”.

“El procés comença molt mal si el que es volia era precisament llançar dades objectives i treballar de manera totalment clara”, ha afegit Sánchez.

La portaveu ha assegurat que “Cs ha dialogat fins a l’últim moment per a negociar els membres en les taules però l’absoluta falta de voluntat política per part dels grups ha fet impossible arribar a acords”.

Sánchez ha instat a la resta de grups parlamentaris a “recapacitar”, perquè “el succeït diu molt de quin és la filosofia de treball dels partits que sustenten al Consell i del PP; ha pogut més el corró parlamentari i l’afany per no perdre la majoria en les comissions que la voluntat per llançar llum sobre aquests casos de presumptes irregularitats”.

Volver a ACTUALIDAD