Actualitat

Subiela: “Marco solament té en ment convertir À Punt en un antic Canal 9 amb una plantilla desproporcionada”

by cscvalenciana — 26 setembre 2018 @ 13:07
Comparte

El diputat autonòmic de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes Toni Subiela ha criticat que “la directora general de À Punt, Empar Marco, solament tinga en ment convertir la nova televisió autonòmica en l’antic Canal 9, amb una plantilladesproporcionada i sobredimensionada”. “És el que es desprèn de les seues últimes declaracions en les quals anuncia més contractacions i demana fins a quince milions més de pressupost per a l’any que ve, sembla que tots tenen clar que cal evitar els errors del passat excepte Marco”,ha afegit Subiela.

El diputat ha recordat que “Cs va proposar limitar la quantitat de personal a un terç del pressupost total de À Punt i un model de mitjos públics moderns, àgils i sostenibles, perquè la qualitat no té per què dependre de l’excessiva grandària de plantilla”.

Per a Subiela, “Marco se salta i torna a interpretar la llei de radiodifusió al seu antull” i ha lamentat que la directora “es mire en l’espill d’altres mitjans de comunicació autonòmics que no han de ser, ni des de lluny, l’exemple a seguir, convertits en un fracàs i en forats per a l’economia de les seues respectives autonomies i manipulats pels governs de torn”.

Finalment, el portaveu de Cs en la comissió parlamentària de radiotelevisió valenciana, ha instat a Marco al fet que “convertisca À Punt en la locomotora que faça créixer el sector audiovisual a la Comunitat Valenciana, que genere ocupació, reactive l’activitat i que exporte el talent valencià a tota Europa”.

Volver a ACTUALIDAD