Actualitat

Cs aconsegueix l’aprovació unànime dels Corts per a millorar el transport públic de Fuente del Jarro

by cscvalenciana — 20 setembre 2018 @ 13:13
Comparte

El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha aconseguit l’aprovació unànime dels grups de la Càmera per a millorar el transport públic del polígon industrial Fuente del Jarro, a Paterna. Segons ha explicat la diputada María José García, “malgrat que les vies ferroviàries creuen per complet el parc empresarial, solament existeix una parada de Metrovalencia, que no és suficient per a les dues fases en les quals es divideix aquest polígon”.

Per açò, García ha assegurat que “és absolutament necessari construir, almenys un segon baixador de metre” i ha celebrat que, “els grups parlamentaris s’hagen compromès a dur a terme un estudi de viabilitat d’aquesta proposta”.

A més, la portaveu d’Infraestructures de Cs ha recordat que “solament a aquest enclavament industrial, amb 500 empreses, es traslladen diàriament més de deu mil treballadors, les necessitats dels quals de mobilitat és imprescindible millorar amb urgència.”. En aquest sentit, la parlamentària ha sol·licitat “incrementar les freqüències de pas dels trens que ja circulen, amb una reducció del temps d’espera màxim de deu minuts, especialment en les franges horàries de major afluència de pas”.

Per a García, aquesta mesura pot suposar “un impuls més a la dinamització empresarial així com a la reducció de contaminació per tràfic rodat en un dels principals polígons industrials d’Europa, amb una superfície de 4.500 metres quadrats”.

A més, la Proposta No de Llei (PNL) de Cs, transaccionada amb els grups, inclou també estudiar la possibilitat de construir noves infraestructures d’accés i millorar la connectivitat tant per als vianants com a ciclista.

Volver a ACTUALIDAD