Actualitat

Argüeso: “L’objectiu és presentar candidatura de Cs en tots els municipis. Estem preparats per a ser l’alternativa”

by cscvalenciana — 10 setembre 2018 @ 17:21
Comparte

El secretari d’organització de Ciutadans (Cs) a la Comunitat Valenciana, Emilio Argüeso, ha avançat que“l’objectiu de Cs és presentar candidatura en tots els municipis de la Comunitat Valenciana en les pròximes eleccions locals i autonòmiques” i ha subratllat que “Ciutadans està preparat per a ser l’alternativa de Govern”.

Després de reunir-se amb els secretaris d’organització provincials per a fer balanç de l’estructura territorial del partit, Argüeso ha afirmat que “si l’eleccions foren avui, el 98 per cent de la població podria votar a Cs per a triar els seus representants municipals, ja que té representació en tots els municipis de més de 20.000 habitants”. L’estratègia, segons ha comentat, “pasa ara per la implantació en les localitats de menys de 20.000 habitants i en les zones rurals, on *Cs té estructura en el 70 per cent”.

Sobre aquest tema, ha indicat que “en termes globals, Cs té agrupació en el 80 per cent dels municipis valencians i està treballant per a implantar-se en tots abans de 2019”. Quant a afiliació, el secretari d’organització ha indicat que “hi ha 13.000 inscrits, és a dir, afiliats i simpatitzants, la qual cosa converteix a la Comunitat Valenciana en la quarta autonomia amb major nombre”.

D’altra banda, Argüeso ha assegurat que “hi haurà primàries per a triar als candidats en els municipis de més de 400 afiliats” i aquestes se celebraran “entre gener i febrer de 2019, una vegada que el Comitè Executiu aprove el calendari”.

Volver a ACTUALIDAD