Actualitat

Cs demana un pla de formació en els centres educatius per a l’ús responsable de l’entorn durant les festes populars

by cscvalenciana — 5 setembre 2018 @ 11:32
Comparte

Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes ha exigit al Consell un pla de formació i conscienciació en els centres educatius amb l’objectiu de promoure un ús responsable de l’entorn durant la celebració de les festes populars. La responsable de Medi ambient de Cs, Rosa García, ha explicat que “la gran afluència de públic en els nombrosos festejos que se celebren a l’aire lliure a la Comunitat Valenciana comporta un augment dels residus generats i per tant, una major degradació del medi ambient”.

En aquest sentit, ha recordat “les impactants imatges que queden després de la celebració d’algunes festes, com les fogueres de Sant Joan” i ha afirmat que “les tones de residus que es generen suposen un cost extra en neteja per a l’administració i un impacte en el medi ambient més que evitable amb una adequada prevenció”.

“És necessari que existisquen campanyes de sensibilització mediambiental més eficaces que consciencien als usuaris de la importància de conservar i respectar l’entorn natural”, ha subratllat la diputada de Ciutadans, al mateix temps que ha insistit també en “la importància de posar l’accent en el gaudi de les festes respectant el descans veïnal”.

Volver a ACTUALIDAD