Actualitat

Woodward: “La pujada de l’atur mostra la precarietat del mercat laboral. El Consell ha d’apostar realment per crear ocupació”

by cscvalenciana — 4 setembre 2018 @ 13:21
Comparte

El portaveu d’Economia i Hisenda de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Tony Woodward, ha afirmat que “la pujada de l’atur a la Comunitat Valenciana per sobre de la mitjana nacional mostra la precarietat del mercat laboral” i ha instat al Consell “a apostar realment per crear ocupació i no entendre el problema de la desocupació com alguna cosa natural”.

En aquesta línia, Woodward ha lamentat que “el programa ‘Avalem Joves’ no estiga donant els seus fruits” ja que l’atur juvenil “solament s’ha reduït en cent persones respecte al mes anterior”. D’altra banda, ha assegurat que en “el sector de la indústria la desocupació ha pujat en 2.742 persones, fins a situar-se a nivells de març”. “Açò és una demostració del nul canvi del model productiu i que l’economia valenciana segueix basant-se en el sector serveis”, ha afegit.

Volver a ACTUALIDAD