Actualitat

Cs reclama al Consell i Foment major mesures de seguretat per a l’accés per als vianants a l’aeroport de Manises

by cscvalenciana — 8 agost 2018 @ 11:11
Comparte

El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha reclamat al Consell i al Ministeri de Foment major mesures de seguretat per a l’accés per als vianants a l’aeroport de Manises. Cs ha presentat per a açò una Proposició No de Llei (PNL) en la qual, segons la diputada Maria José García, s’insta “a les administracions autonòmica i municipal a col·laborar amb l’Executiu per a reprendre el projecte d’una passarel·la per als vianants fins a la terminal”. 

“L’alt cost de l’aparcament de l’aeroport fa que molts usuaris i treballadors es decanten per deixar el cotxe en el polígon i zones limítrofes, la qual cosa obliga a creuar caminant l’autovia per a poder accedir fins al propi aeroport”, ha comentat García, al mateix temps que ha demanat al Consell que “es comprometa a rebaixar les tarifes de la línia de metro que porta a la terminal fins que se solucione el problema d’inaccessibilitat”. 

En la mateixa línia s’ha pronunciat el diputat per València en el Congrés, Toni Cantó, que ha registrat una bateria de preguntes en la Cambra baixa, perquè “el Govern aclarisca quines mesures pensa adoptar per a evitar nous accidents com els ocorreguts recentment.” “Arribar en ocasions a l’aeroport pot ser un autèntic perill, i no solament per als usuaris, sinó per als propis treballadors, per açò volem que el Govern també done a aquests últims, que accedeixen a les instal·lacions diàriament, una solució efectiva”, ha conclòs Cantó.

 

Volver a ACTUALIDAD