Actualitat

Cs demana explicacions sobre l’atenció sanitària a domicili després de la supressió del servei en ambulància

by cscvalenciana — 1 agost 2018 @ 13:46
Comparte

El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha demanat explicacions a la consellera de Sanitat, Ana Barceló, sobre el servei d’atenció sanitària a domicili, després que el nou contracte que entra en vigor avui haja suprimit el desplaçament en ambulància com s’ha vingut fent fins al moment.

Per a açò, segons ha explicat el diputat Juan Córdoba, “hem registrat la sol·licitud de compareixença de Barceló perquè venja a explicar-nos, si és que hi ha justificació, l’espantall en el qual el Consell vol convertir aquest servei públic”.

“Entre les opcions per al personal mèdic, poden optar per viatjar en el seu propi vehicle, abonant-los després l’import de combustible o en altres vehicles adquirits pels centres sanitaris”, ha explicat Córdoba. O, segons el portaveu de Sanitat de Cs, “entre les últimes ocurrències improvisades d’aquesta Conselleria, en Hospitals com el General d’Alacant, s’insta als professionals a viatjar en bicicletes que també són propietat del centre”.

Per al diputat, aquesta proposta és “una burla cap a la important labor que exerceix el personal sanitari i fruit de la total falta de gestió de la consellera”.

Volver a ACTUALIDAD