Actualitat

Cs denuncia que l’abandó d’Alcaraz amb el Consell de Transparència provoca les primeres dimissions en l’entitat

by cscvalenciana — 30 juliol 2018 @ 13:25
Comparte

El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha denunciat que l’abandó del conseller Manuel Alcaraz amb el Consell de Transparència ja ha provocat les primeres dimissions en aquesta entitat. Segons ha explicat el diputat Toni Subiela, “una vocal de l’executiva ha deixat el seu càrrec davant la falta de recursos i les frustrants condicions en les quals exerceix la seua labor”, una situació que el diputat ha ratllat de “estafa cap a la ciutadania i cap als propis treballadors del Consell de Transparència, als qui s’exigeix molta més dedicació i responsabilitat de la qual poden assumir”.

“Aquest cas és solament una prova més que al Botánic solament li interessa vendre el discurs de la transparència en el programa electoral”, ha afegit Subiela, per a qui “amb aquest govern valencià no ha canviat absolutament gens, el que exigien en l’oposició, és clar que no han volgut aplicar-li-ho una vegada ja en el poder”.

El diputat, que ha lamentat el “cinisme” amb el qual l’executiu de Puig està tractant al Consell de Transparència, ha assegurat que “la situació actual no és nova”. “Des del principi de la legislatura, els membres de l’ens porten denunciat l’ estrangulació intencionada que pateixen a les mans de la nova Conselleria de Transparència, incapaces d’atendre les exigències dels valencians, i treballant des de la més absoluta impotència”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD