Actualitat

Cs critica que el Govern solament preveja invertir 3,6 milions d’euros dels deu aprovats per al transport metropolità

by cscvalenciana — 9 juliol 2018 @ 12:06
Comparte

Ciutadans (Cs) en el Congrés dels Diputats ha criticat que el Govern solament tinga previst invertir 3,6 milions d’euros del total dels deu aprovats per al transport de València. “Segons la pròpia Autoritat de Transport Metropolità de València, el Govern ja els ha comunicat que, en el que queda de 2018, solament rebran un percentatge de la partida total, atès que durant el passat any, ja es van repartir 6,4milions entre dos municipis”, ha explicat el diputat per València en el Congrés Toni Cantó.

“Cal aclarir quin serà l’aportació total de l’Estat a aquesta entitat i si pensa transferir els deu milions d’euros al transport valencià, tal com van quedar arreplegat en els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) de 2018 gràcies a les exigències de Cs”, ha comentat el diputat.

“Existeix algun impediment per a executar aquesta partida de manera íntegra?”, ha plantejat Cantó, “perquè sí és així, exigim al Govern que ho faça públic i explique com es van a transferir les quantitats”.

A més, Cantó ha recordat que “la llei d’aquests PGE ha entrat en vigor el passat 5 de juliol, amb sis mesos de retard, per la qual cosa no s’entén la falta de concreció amb aquesta qüestió per part del Govern fins a final d’any”.

Volver a ACTUALIDAD