Actualitat

Ciutadans porta a l’Agència Antifrau el cas d’incompatibilitat de Vergara i demana la seua destitució

by cscvalenciana — 26 juny 2018 @ 14:00
Comparte

El diputat de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes Toni Subiela es reunirà hui amb el director de l’Agència Antifrau, Joan Llinares, per a traslladar-li la documentació respecte al cas d’incompatibilitat del membre del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC), Vicente Vergara, després que À Punt seleccionara una sèrie en la qual participava el seu fill.

Subiela ha recordat que “una de les funcions de l’Agència Antifrau és col·laborar per a aclarir casos de conflictes d’interessos i incompatibilitats” i ha criticat “la inacció i la irresponsabilitat del Consell Rector, que no ha pres cap mesura, malgrat que Vergara infringeix l’article d’incompatibilitats de la llei”.

“El nomenament de Vergara va ser un error des del principi”, ha subratllat, al mateix temps que ha comentat que “a principis de 2018, els mitjans de comunicació ja van publicar que seguia figurant com apoderat de Publicacions Turia SL, malgrat que la llei prohibeix als consellers i als seus familiars formar part d’òrgans de gestió d’empreses de comunicació”.

Volver a ACTUALIDAD