Actualitat

Ventura: “Dia després de dia se segueix demostrant la incompetència de Marzà per a seguir al capdavant de l’educació valenciana”

by cscvalenciana — 5 juny 2018 @ 13:48
Comparte

La diputada de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes Merche Ventura ha assegurat que, “una vegada més, i dia després de dia, se segueix demostrant la incompetència del conseller Vicent Marzà per a seguir al capdavant de l’educació valenciana”. Així s’ha pronunciat Ventura respecte a l’última sentència judicial que obliga al Consell a retornar el concert a 16 centres en els quals s’havia suprimit.

Segons la parlamentària, “Marzà està duent a terme una caça de bruixes contra tota l’escola concertada, i ho està fent amb diners de tots els valencians”. Ventura ha assenyalat que “el conseller no pot saltar-se al seu antull la llei estatal a través d’un decret autonòmic i, de fet, així li l’han recordat els tribunals”.

Per açò, la portaveu d’Educació de Cs ha exigit saber “quant diners públics caldrà seguir pagant en costes judicials perquè Marzà s’està saltant tots els límits legals eliminant les aules concertades”. “Per ventura el conseller no té clar quins són les seues competències?”, ha plantejat la diputada, qui ha instat a Marzà al fet que “abandone definitivament el full de ruta partidista i sectària amb la qual dirigeix la seua cartera i es pose a treballar d’una vegada per millorar la qualitat de l’educació valenciana”.

Volver a ACTUALIDAD