Actualitat

Woodward: “Les dades de l’atur tornen a demostrar el fracàs del programa Avalem Joves per a reactivar l’ocupació”

by cscvalenciana — 4 juny 2018 @ 12:50
Comparte

El diputat de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes Tony Woodward ha assegurat que “les dades de l’atur del mes de maig tornen a demostrar al fracàs del programa Avalem Joves per a reactivar l’ocupació”. A més, segons el parlamentari, el pla del Consell “porta directament als joves a la precarietat, deixant el pes de la contractació en els Ajuntaments, que amb prou faenes poden garantir contractes temporals i sense opcions de renovació”.

Respecte a les xifres, Woodward ha recordat que, “malgrat que la desocupació entre els menors de 25 anys s’ha reduït en prop de 10.000 persones, en tota la Comunitat Valenciana solament es comptabilitzen dues-centes”. Uns resultats que per al diputat són “irrisorios i especialment crus per a la província de Castelló, on l’atur entre els joves ha augmentat fins i tot en 142 persones en l’últim mes”.

Per açò, Woodward ha demanat al Consell “que demostre el seu vertader compromís amb el desenvolupament econòmic valencià, a través de polítiques efectives que donen resposta a les necessitats laborals de tots els ciutadans”.

Volver a ACTUALIDAD