Actualitat

Cs demana explicacions al Consell davant l’estat dels diferents refugis animals

by cscvalenciana — 31 maig 2018 @ 12:01
Comparte

 El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha reclamat al Consell davant l’estat dels diferents refugis animals a la Comunitat Valenciana. “Volem saber quin és el vertader compromís de la Conselleria de Medi ambient per conservar aquest tipus de centres, vitals per a garantir la supervivència de tots els animals que diàriament són abandonats o es perden, per diferents circumstàncies, en tots els municipis valencians”, ha assenyalat la diputada Rosa García.

La parlamentària ha destacat la “especial sensibilització i preocupació per part de Cs” amb aquestes qüestions, “especialment després de les informacions i denúncies que es coneixen sobre la qualitat de vida dels animals en alguns centres, com el de la gossera depenent de l’Ajuntament de València”.

“Per açò, amb l’objectiu de millorar la situació en aquelles instal·lacions on siga necessari, volem saber la quantitat exacta de recursos econòmics públics que s’han destinat a les associacions de protecció i defensa dels animals durant 2017”, ha afegit García.

A més, des de Cs s’han registrat una sèrie de preguntes per a conèixer el nombre d’exemplars de fauna autòctona i exòtica que han sigut registrats en el Centre de Recuperació la Santa Faç, a Alacant, Forn del Vidre a Castelló i el de El Saler en la província de València.

“Volem conèixer també les intervencions a domicili que s’han dut a terme, des del gener passat, per part dels equips depenents de la Conselleria per a atendre a fauna ferida i sobre les espècies amenaçades ingressades que, posteriorment, han pogut ser retornades al seu mitjà natural una vegada ja recuperades”, ha conclòs García.

Volver a ACTUALIDAD