Actualitat

Cs demana la compareixença de Soler perquè explique per què el Consell s’ha oblidat de la reforma del sector públic

by cscvalenciana — 14 maig 2018 @ 13:06
Comparte

El portaveu d’Economia i Hisenda del grup parlamentari de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Tony Woodward, ha sol·licitat la compareixença del conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, perquè explique “per què el Consell s’ha oblidat de la reforma del sector públic instrumental”. En aquest sentit, Woodward ha explicat que “el propi Consell, en una resposta parlamentària a Cs, ha reconegut que no existeix encara ni un esborrany de l’avantprojecte de llei”, alguna cosa que ha considerat “inacceptable”, ja que “era una promesa de l’Executiu valencià des de 2016”.

En aquest sentit, ha recordat que “en els documents del Seminari d’hivern de 2018, el Consell va assenyalar que la reestructuració del sector públic era un objectiu compliment i que l’esborrany ja estava redactat”. No obstant açò, segons ha assenyalat el diputat de Cs, “la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic ha afirmat que està treballant en açò, però que solament existeix un document que no reuneix les condicions d’esborrany definitiu”.

“Porten 3 anys de legislatura i encara no tenen un document amb rang de llei que ordene el sector públic”, ha lamentat Woodward, al mateix temps que ha criticat que “el Consell a més d’incomplir els seus compromisos, menteix quan marca com complit alguna cosa que és evident que està pendent”. Per al diputat de Ciutadans, “el Consell ha d’apostar per aprimar l’Administració Pública per a retallar la despesa supèrflua”, però “en lloc d’açò, el Govern de Puig està creant quiosquets i agències per a col·locar als seus amics”.

Volver a ACTUALIDAD